Φωτιά Πάτρα - Σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά στην Πάτρα - Απειλήθηκαν σπίτια ... : Σε ύφεση η φωτιά έξω από την πάτρα, που προκάλεσε όμως ζημιές σε σπίτια και οχήματα.

Φωτιά Πάτρα - Σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά στην Πάτρα - Απειλήθηκαν σπίτια ... : Σε ύφεση η φωτιά έξω από την πάτρα, που προκάλεσε όμως ζημιές σε σπίτια και οχήματα.. Μάχη με τις φλόγες στη δροσιά αχαΐας, σε ύφεση το μέτωπο στις παρυφές της πάτρας κοινωνια 28.07.2021, 17:24 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του open tv, οι καμπάνες στην περιοχή χτύπησαν προκειμένου να απομακρυνθούν οι. Ενισχύθηκαν οι επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν από νωρίς σήμερα το μεσημέρι για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή λούβρο, στο δήμο αρχαίας ολυμπίας. Δύο μεγάλες φωτιές βρίσκονται σε εξέλιξη στην αχαΐα, στην περιοχή δροσιά και στην ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας, με τις αρχές να δίνουν εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών οικισμών, καθώς οι φλόγες έχουν πλησίασαν κοντά σε κατοικημένες περιοχές και ορισμένα. Στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα της πυροσβεστικής με πυροσβέστες που επιχειρούν στο κτίριο.

Η φωτιά στην πάτρα βρίσκεται σε εξέλιξη με την κατάσταση στις περιοχές σούλι, ελεκίστρα και εγλυκάδα να είναι δύσκολη με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μάχη με τις φλόγες Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του open tv, οι καμπάνες στην περιοχή χτύπησαν προκειμένου να απομακρυνθούν οι. Επίθεση πολίτη σε ιερέα που παρακίνησε τους πιστούς να εμβολιαστούν. Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 13:00 σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της πάτρας. Τουλάχιστον επτά σπίτια έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές από τη φωτιά που καίει στην πάτρα και η οποία ειδικότερα ξέσπασε στην περιοχή ελεκίστρα το μεσημέρι της τετάρτης.

Πάτρα: Φωτιά στην περιοχή Πούντα Αιγιαλείας - Δεν ...
Πάτρα: Φωτιά στην περιοχή Πούντα Αιγιαλείας - Δεν ... from www.thepressroom.gr
Φωτιά κατακαίει αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας. Ενισχύθηκαν οι επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν από νωρίς σήμερα το μεσημέρι για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή λούβρο, στο δήμο αρχαίας ολυμπίας. Η φωτιά έχει φτάσει στην περιοχή. Αν το σπίτι σας βρίσκεται μέσα ή κοντά σε δάσος δημιουργείστε μια αντιπυρική ζώνη γύρω από το σπίτι καθαρίζοντας σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων τα ξερά χόρτα και φύλλα, τις πευκοβελόνες και τα κλαδιά. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 30 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρο και εννέα οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιμετρική της πάτρας στο ύψος των μποζαϊτίκων κοντά στο εκκλησάκι του προφήτη ηλία. Εντολή για την προληπτική εκκένωση κατοικιών και επιχειρήσεων που βρίσκονται κοντά στο μέτωπο της φωτιάς στην περιοχή του προφήτη ηλία, στην πάτρα, δόθηκε από την πυροσβεστική. Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική.

Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς 50 πυροσβέστες με 16 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο.

Εντολή για την προληπτική εκκένωση κατοικιών και επιχειρήσεων που βρίσκονται κοντά στο μέτωπο της φωτιάς στην περιοχή του προφήτη ηλία, στην πάτρα, δόθηκε από την πυροσβεστική. Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 13:00 σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της πάτρας. Δύο μεγάλες φωτιές βρίσκονται σε εξέλιξη στην αχαΐα, στην περιοχή δροσιά και στην ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας, με τις αρχές να δίνουν εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών οικισμών, καθώς οι φλόγες έχουν πλησίασαν κοντά σε κατοικημένες περιοχές και ορισμένα. Τουλάχιστον επτά σπίτια έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές από τη φωτιά που καίει στην πάτρα και η οποία ειδικότερα ξέσπασε στην περιοχή ελεκίστρα το μεσημέρι της τετάρτης. Φωτιά κατακαίει αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιμετρική της πάτρας στο ύψος των μποζαϊτίκων κοντά στο εκκλησάκι του προφήτη ηλία. Συνεχίζεται η μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων στην πάτρα, ώστε να περιορίσουν τη φωτιά που ξέσπασε σήμερα (28/7) στην περιοχή ελεκίστρα και προκάλεσε ζημιές σε τρία σπίτια, ενώ συνεχίζει να απειλεί κατοικημένες περιοχές. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του open tv, οι καμπάνες στην περιοχή χτύπησαν προκειμένου να απομακρυνθούν οι. Λίγο έλειψε πιάσει φωτιά και ο ιερός ναός της αγίας ειρήνης ριγανοκάμπου καθώς σύμφωνα με πληροφορίες άρπαξαν φωτιά οι κουρτίνες του ναού, πιθανότατα από κάποιο κερί ή λαμπάδα. Η φωτιά εκδηλώθηκε στις εγκαταστάσεις των πετεινών, που βρίσκονται πλησίον … πάτρα: Στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα της πυροσβεστικής με πυροσβέστες που επιχειρούν στο κτίριο. Φωτιά ξέσπασε σήμερα στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της πάτρας.η φωτιά μαίνεται από τις 13:00 σε αγροτοδασική έκταση.ήδη υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής και επιχειρούν περίπου 9 οχήματα και 15 πυροσβέστες.παράλληλα, έχει ζητηθεί η.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του open tv, οι καμπάνες στην περιοχή χτύπησαν προκειμένου να απομακρυνθούν οι. Η φωτιά έχει φτάσει στην περιοχή. Η φωτιά εκδηλώθηκε στις εγκαταστάσεις των πετεινών, που βρίσκονται πλησίον … πάτρα: Τουλάχιστον επτά σπίτια έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές από τη φωτιά που καίει στην πάτρα και η οποία ειδικότερα ξέσπασε στην περιοχή ελεκίστρα το μεσημέρι της τετάρτης. Φωτιά ξέσπασε σήμερα στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της πάτρας.η φωτιά μαίνεται από τις 13:00 σε αγροτοδασική έκταση.ήδη υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής και επιχειρούν περίπου 9 οχήματα και 15 πυροσβέστες.παράλληλα, έχει ζητηθεί η.

Φωτιά στην Πάτρα: Εκκενώνεται το Σούλι - Καίγονται σπίτια ...
Φωτιά στην Πάτρα: Εκκενώνεται το Σούλι - Καίγονται σπίτια ... from www.santorininews.gr
Δύο μεγάλες φωτιές βρίσκονται σε εξέλιξη στην αχαΐα, στην περιοχή δροσιά και στην ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας, με τις αρχές να δίνουν εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών οικισμών, καθώς οι φλόγες έχουν πλησίασαν κοντά σε κατοικημένες περιοχές και ορισμένα. Η φωτιά στην πάτρα βρίσκεται σε εξέλιξη με την κατάσταση στις περιοχές σούλι, ελεκίστρα και εγλυκάδα να είναι δύσκολη με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μάχη με τις φλόγες Φωτιά στο σούλι 28/07/2021, 16:51 κυριάκος μητσοτάκης για 5.000.000 πλήρως εμβολιασμένους πολίτες Οι κλιματιζόμενοι χώροι σε όλη την περιφέρεια αττικής. Φωτιά στην περιοχή ελεκίστρα νέα φωτιά έχει ξεσπάσει κοντά στην πάτρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του open tv, οι καμπάνες στην περιοχή χτύπησαν προκειμένου να απομακρυνθούν οι. Αν το σπίτι σας βρίσκεται μέσα ή κοντά σε δάσος δημιουργείστε μια αντιπυρική ζώνη γύρω από το σπίτι καθαρίζοντας σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων τα ξερά χόρτα και φύλλα, τις πευκοβελόνες και τα κλαδιά. Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του open tv, οι καμπάνες στην περιοχή χτύπησαν προκειμένου να απομακρυνθούν οι.

Εντολή εκκένωσης δόθηκε για το σούλι σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες. Δύο μεγάλες φωτιές βρίσκονται σε εξέλιξη στην αχαΐα, στην περιοχή δροσιά και στην ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας, με τις αρχές να δίνουν εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών οικισμών, καθώς οι φλόγες έχουν πλησίασαν κοντά σε κατοικημένες περιοχές και ορισμένα. Σε ύφεση η φωτιά έξω από την πάτρα, που προκάλεσε όμως ζημιές σε σπίτια και οχήματα. Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 13:00 σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της πάτρας. Εντολή για την προληπτική εκκένωση κατοικιών και επιχειρήσεων που βρίσκονται κοντά στο μέτωπο της φωτιάς στην περιοχή του προφήτη ηλία, στην πάτρα, δόθηκε από την πυροσβεστική. Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην περιοχή μαζαράκι Συνεχίζεται η μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων στην πάτρα, ώστε να περιορίσουν τη φωτιά που ξέσπασε σήμερα (28/7) στην περιοχή ελεκίστρα και προκάλεσε ζημιές σε τρία σπίτια, ενώ συνεχίζει να απειλεί κατοικημένες περιοχές. Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική. Η φωτιά έχει φτάσει στην περιοχή. Η φωτιά στην πάτρα βρίσκεται σε εξέλιξη με την κατάσταση στις περιοχές σούλι, ελεκίστρα και εγλυκάδα να είναι δύσκολη με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μάχη με τις φλόγες Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιμετρική της πάτρας στο ύψος των μποζαϊτίκων κοντά στο εκκλησάκι του προφήτη ηλία. Στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα της πυροσβεστικής με πυροσβέστες που επιχειρούν στο κτίριο. Φωτιά κατακαίει αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας.

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην περιοχή μαζαράκι Σπεύδουν αυτή την ώρα οι δυνάμεις τις πυροσβεστικής υπηρεσίας. Εντολή για την προληπτική εκκένωση κατοικιών και επιχειρήσεων που βρίσκονται κοντά στο μέτωπο της φωτιάς στην περιοχή του προφήτη ηλία, στην πάτρα, δόθηκε από την πυροσβεστική. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή. Οι κλιματιζόμενοι χώροι σε όλη την περιφέρεια αττικής.

Πάτρα: Φωτιά ΤΩΡΑ στο παλιό λιμάνι - Καίγονται δύο ...
Πάτρα: Φωτιά ΤΩΡΑ στο παλιό λιμάνι - Καίγονται δύο ... from nb.bbend.net
Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή. Σε ύφεση η φωτιά έξω από την πάτρα, που προκάλεσε όμως ζημιές σε σπίτια και οχήματα. Η φωτιά εκδηλώθηκε στις εγκαταστάσεις των πετεινών, που βρίσκονται πλησίον … πάτρα: Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 13:00 σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της πάτρας. Φωτιά ξέσπασε σήμερα στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της πάτρας.η φωτιά μαίνεται από τις 13:00 σε αγροτοδασική έκταση.ήδη υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής και επιχειρούν περίπου 9 οχήματα και 15 πυροσβέστες.παράλληλα, έχει ζητηθεί η. Οι κλιματιζόμενοι χώροι σε όλη την περιφέρεια αττικής. Φωτιά κατακαίει αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ελεκίστρα, στις παρυφές της πάτρας. Επίθεση πολίτη σε ιερέα που παρακίνησε τους πιστούς να εμβολιαστούν.

Ενισχύθηκαν οι επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν από νωρίς σήμερα το μεσημέρι για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή λούβρο, στο δήμο αρχαίας ολυμπίας.

Σε ύφεση η φωτιά έξω από την πάτρα, που προκάλεσε όμως ζημιές σε σπίτια και οχήματα. Τουλάχιστον επτά σπίτια έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές από τη φωτιά που καίει στην πάτρα και η οποία ειδικότερα ξέσπασε στην περιοχή ελεκίστρα το μεσημέρι της τετάρτης. Επίθεση πολίτη σε ιερέα που παρακίνησε τους πιστούς να εμβολιαστούν. Η φωτιά έχει φτάσει στην περιοχή. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή. Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική. Φωτιά στο σούλι 28/07/2021, 16:51 κυριάκος μητσοτάκης για 5.000.000 πλήρως εμβολιασμένους πολίτες Φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 13:00 σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του προφήτη ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της πάτρας. Επί τόπου επιχειρούν 30 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρο και εννέα οχήμα, ενώ από αέρος. Η φωτιά εκδηλώθηκε πριν λίγο στην περιμετρική πατρών, στο λόφο προφητης ηλίας πάνω από το δεύτερο. Αν το σπίτι σας βρίσκεται μέσα ή κοντά σε δάσος δημιουργείστε μια αντιπυρική ζώνη γύρω από το σπίτι καθαρίζοντας σε ακτίνα τουλάχιστον 10 μέτρων τα ξερά χόρτα και φύλλα, τις πευκοβελόνες και τα κλαδιά. Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς 50 πυροσβέστες με 16 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 30 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρο και εννέα οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν.